Branche

Medewerkers toetsen binnen jouw bedrijf

Je medewerkers moeten aan bepaalde eisen voldoen en over een minimaal kennisniveau beschikken. Logisch. Periodiek toetsen is van groot belang. Wij helpen je daarbij.

Scroll voor meer

Medewerkers toetsen

Je bent bij ons aan het juiste adres

Wij zorgen ervoor dat jouw medewerkers over het juiste kennisniveau beschikken. Hoe? Simpel. Wij leggen van tevoren vast welke kennis en kunde zij nodig hebben om aan de slag te gaan. Vervolgens ontwikkelen we een betrouwbaar examen. Dat doen we samen met inhoudsdeskundigen. Toets behaald? Dan kunnen je medewerkers aan de slag.

Aan de slag met toetsen

Toetsafname voor medewerkers

Wij komen naar je toe

Onze examens kunnen op meer dan 25 locaties door heel Nederland worden afgenomen. Jouw medewerkers plannen zelf in waar en wanneer dat gebeurd. Liever zelf de locatie bepalen? Dat kan natuurlijk ook. Wij organiseren een groepsexamen en nemen zelf de toezichthouders én de benodigde materialen als laptops en kladpapier mee. Jij wordt volledig ontzorgd.

Meer over examenafname

Aandacht voor details

Wij letten niet alleen op de grote lijnen, maar hebben ook oog voor detail. We nemen dan ook alleen genoegen met de allerbeste resultaten voor onze opdrachtgevers.

Snel schakelen

Korte lijntjes en snel schakelen. Daar houden we van. Je kunt ons dan ook gemakkelijk benaderen én bereiken. Zoek je contact met één van onze collega’s? Je hebt ‘m binnen no-time aan de telefoon.

Kwaliteitsgericht

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Om goed werk te kunnen blijven leveren, leggen we de lat hoog en blijven we onszelf ontwikkelen. Dat biedt meerwaarde.

Onafhankelijk examineren

Wij werken onafhankelijk van opleiders. Daarnaast leiden we kandidaten niet zelf op voor examens. Zo garanderen wij een professionele én betrouwbare afname van examens.

9.0
“Examenadviesburo onderscheidt zich door korte lijnen, heldere communicatie en een duidelijk beeld van ons businessmodel.”
Lindenhaeghe
Ewald
8.0
“Examenadviesburo denkt met ons mee in mogelijkheden en kansen. Het is een fijne samenwerkingspartner die coöperatief en flexibel is. En dat waarderen wij enorm.”
NVVB
John
9.0
“Gezien de complexiteit was het mooi om te zien dat Examenadviesburo de specifieke en benodigde kennis in huis heeft.”
Stichting MKB Financiering
Robert

Veelgestelde vragen

Over het toetsen van medewerkers

Hier vind je het antwoord op een aantal veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem contact op!

Bekijk meer vragen

Je vindt ons op meer dan 25 toetslocaties door heel Nederland. Deze locaties zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van hun spreiding en bereikbaarheid. Examenkandidaten zijn dan ook nooit langer dan 30 minuten onderweg naar een examen.

Meer over examenafname >

Natuurlijk. Wij verzorgen ook groepsexamens op een door jou gekozen locatie. We staan op de stoep met gecertificeerde toezichthouders en alle benodigde materialen. Denk aan laptops, kladpapier en rekenmachines. Meer informatie?

Neem contact op >

De kandidaat maakt een persoonlijk account aan in ons boekingssysteem Examen Management Omgeving. Dit systeem is gekoppeld aan een toetsafnamesysteem waarin examens kunnen worden ingevoerd. Vervolgens kan de kandidaat in het persoonlijke account een examen boeken op een moment en locatie naar keuze. Bij de betaling kan er gekozen worden voor verschillende opties.

In het persoonlijke account kan de kandidaat facturen inzien, resultaten controleren én persoonlijke gegevens beheren. Handig!

Meer over examenafname >

Toetsen voor medewerkers ontwikkelen en afnemen

Een leven lang leren en ontwikkelen is een verantwoordelijkheid die iedere organisatie draagt. Het wordt steeds belangrijker dat medewerkers hun vakkennis op peil houden en zich ontwikkelen volgens de laatste trends binnen een branche. Onze jarenlange ervaring met examinering zetten wij graag in om de kennis en vaardigheden van jouw medewerkers te toetsen. Onze onderwijskundige experts adviseren je over welk type examen het beste de competenties van jouw medewerkers kan toetsen.

Is het examen ontwikkeld en vastgesteld? Dan kunnen wij naar jouw organisatie toekomen om een groepsexamen te organiseren. Hierbij verzorgen wij de gecertificeerde toezichthouders die tijdens het examen zullen surveilleren én de benodigde materialen, zoals rekenmachines en kladpapier. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Wij staan voor je klaar.

Anne Prins-van den Bergh - Algemeen Directeur

Onze professionals staan voor je klaar

We helpen graag

Snel schakelen, dat vinden we belangrijk. Daarom werken we met korte lijnen en zorgen we dat we altijd gemakkelijk te benaderen zijn door je.