Branche

Examenlocaties voor exameninstituten

Op zoek naar professionele examenlocaties waar jouw kandidaten een toets kunnen afleggen? Wij bieden een helpende hand. Onze onderwijskundige experts staan klaar om jou te adviseren.

Scroll voor meer

Professionele examenlocaties met afname

Ontdek onze COEL-examenlocaties

Heb je een toets ontwikkeld maar nog geen locatie gevonden om hem af te nemen? Maak dan gebruik van ons netwerk aan examenlocaties. Deze zijn verspreid door heel Nederland en kunnen meer dan 5.000 examenkandidaten ontvangen.

Van het online boeken van een toets tot de afname op locatie. Wij regelen het. Uiteraard voldoen zowel onze locaties als de toezichthouders aan alle eisen. Onze garantie: jouw kandidaten kunnen in alle rust hun examen maken. 100 procent fraude-proof. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op

Onderwijskundige expertise

Daar staan we om bekend

Ons team beschikt over onderwijskundige expertise op het gebied van examinering. Wij zetten onze jarenlange ervaring in het ontwikkelen van examens graag in om jou te adviseren. Heb je een specifiek vraagstuk of ben je op zoek naar een sparringpartner? Wij helpen je verder.

Neem contact op

Aandacht voor details

Wij letten niet alleen op de grote lijnen, maar hebben ook oog voor detail. We nemen dan ook alleen genoegen met de allerbeste resultaten voor onze opdrachtgevers.

Snel schakelen

Korte lijntjes en snel schakelen. Daar houden we van. Je kunt ons dan ook gemakkelijk benaderen én bereiken. Zoek je contact met één van onze collega’s? Je hebt ‘m binnen no-time aan de telefoon.

Kwaliteitsgericht

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Om goed werk te kunnen blijven leveren, leggen we de lat hoog en blijven we onszelf ontwikkelen. Dat biedt meerwaarde.

Onafhankelijk examineren

Wij werken onafhankelijk van opleiders. Daarnaast leiden we kandidaten niet zelf op voor examens. Zo garanderen wij een professionele én betrouwbare afname van examens.

9.0
“Examenadviesburo onderscheidt zich door korte lijnen, heldere communicatie en een duidelijk beeld van ons businessmodel.”
Lindenhaeghe
Ewald
8.0
“Examenadviesburo denkt met ons mee in mogelijkheden en kansen. Het is een fijne samenwerkingspartner die coöperatief en flexibel is. En dat waarderen wij enorm.”
NVVB
John
9.0
“Gezien de complexiteit was het mooi om te zien dat Examenadviesburo de specifieke en benodigde kennis in huis heeft.”
Stichting MKB Financiering
Robert

Veelgestelde vragen

Over examenlocaties

Hier vind je het antwoord op een aantal veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem contact op!

Bekijk meer vragen

Je vindt ons op meer dan 25 toetslocaties door heel Nederland. Deze locaties zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van hun spreiding en bereikbaarheid. Examenkandidaten zijn dan ook nooit langer dan 30 minuten onderweg naar een examen.

Meer over examenafname >

Natuurlijk. Wij verzorgen ook groepsexamens op een door jou gekozen locatie. We staan op de stoep met gecertificeerde toezichthouders en alle benodigde materialen. Denk aan laptops, kladpapier en rekenmachines. Meer informatie?

Neem contact op >

De kandidaat maakt een persoonlijk account aan in ons boekingssysteem Examen Management Omgeving. Dit systeem is gekoppeld aan een toetsafnamesysteem waarin examens kunnen worden ingevoerd. Vervolgens kan de kandidaat in het persoonlijke account een examen boeken op een moment en locatie naar keuze. Bij de betaling kan er gekozen worden voor verschillende opties.

In het persoonlijke account kan de kandidaat facturen inzien, resultaten controleren én persoonlijke gegevens beheren. Handig!

Meer over examenafname >

Digitale theorie examens op één van onze examenlocaties

Ben jij werkzaam bij een exameninstituut en zoek je een partner die kan helpen met de afname van ontwikkelde toetsen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Digitale theorie-examens kunnen worden afgenomen op één van onze 25 examenlocaties. Deze locaties zijn verspreid door heel Nederland, kandidaten zijn dan ook nooit langer dan een half uur onderweg naar hun examen. Ideaal toch?

Op onze COEL-toetslocatie in Nieuwegein kun je daarnaast ook verschillende zalen en spreekkamers huren. Bijvoorbeeld voor het afnemen van een assessment, zoals een presentatie of rollenspel.

Naast dat wij beschikken over toetslocaties, hebben we ook nog eens een enthousiast team van onderwijskundigen die je graag adviseren op onderwijskundig gebied. Heb je bijvoorbeeld een inhoudelijke vraag over examinering? Of wil je gewoon even sparren? Neem contact met ons op en wij helpen jou.

Anne Prins-van den Bergh - Algemeen Directeur

Onze professionals staan voor je klaar

We helpen graag

Snel schakelen, dat vinden we belangrijk. Daarom werken we met korte lijnen en zorgen we dat we altijd gemakkelijk te benaderen zijn door je.