Branche

Onafhankelijke examenafname voor opleidingsinstituten

Aantonen dat jouw cursist beschikt over de juiste kennis en vaardigheden? Als onafhankelijk examenbureau ontzorgen wij jou volledig in de afname van toetsen. Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Lees meer.

Scroll voor meer

Onafhankelijk toetsen

Dát maakt het verschil

Leggen cursisten momenteel via jouw opleidingsinstituut een toets af? Dat kan anders volgens ons! Waarom? Wij toetsen onafhankelijk van opleiders en garanderen daarmee een betrouwbare én objectieve examenafname. Wij geloven erin dat opleiden volledig los staat van toetsing en leiden examenkandidaten daarom nóóit zelf op. Alleen echt goede cursisten slagen bij ons en ontvangen een erkend diploma voor hun vakbekwaamheid. Dát is een diploma dat meerwaarde biedt en de cursist verder helpt in zijn carrière.

Neem contact op

Ontwikkeling én afname van examens

Wij creëren een passend examen én de meest ideale examenomstandigheden

Ben je op zoek naar een partner die helpt met het ontwikkelen van een toets of assessment die volledig aansluit op de lesstof? Onze onderwijskundigen staan klaar om met jou aan de slag te gaan. Is het examen ontwikkeld? Dan is het tijd voor de cursisten om de toets af te leggen. Dit kan op een van onze 25 toetslocaties verspreid door heel Nederland. Onze locaties zijn van alle gemakken voorzien, zodat de cursist in alle rust zijn toets kan maken. Meer weten?

Neem contact op

Aandacht voor details

Wij letten niet alleen op de grote lijnen, maar hebben ook oog voor detail. We nemen dan ook alleen genoegen met de allerbeste resultaten voor onze opdrachtgevers.

Snel schakelen

Korte lijntjes en snel schakelen. Daar houden we van. Je kunt ons dan ook gemakkelijk benaderen én bereiken. Zoek je contact met één van onze collega’s? Je hebt ‘m binnen no-time aan de telefoon.

Kwaliteitsgericht

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Om goed werk te kunnen blijven leveren, leggen we de lat hoog en blijven we onszelf ontwikkelen. Dat biedt meerwaarde.

Onafhankelijk examineren

Wij werken onafhankelijk van opleiders. Daarnaast leiden we kandidaten niet zelf op voor examens. Zo garanderen wij een professionele én betrouwbare afname van examens.

9.0
“Examenadviesburo onderscheidt zich door korte lijnen, heldere communicatie en een duidelijk beeld van ons businessmodel.”
Lindenhaeghe
Ewald
8.0
“Examenadviesburo denkt met ons mee in mogelijkheden en kansen. Het is een fijne samenwerkingspartner die coöperatief en flexibel is. En dat waarderen wij enorm.”
NVVB
John
9.0
“Gezien de complexiteit was het mooi om te zien dat Examenadviesburo de specifieke en benodigde kennis in huis heeft.”
Stichting MKB Financiering
Robert

Veelgestelde vragen

Over toetsafname

Hier vind je het antwoord op een aantal veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem contact op!

Bekijk meer vragen

Je vindt ons op meer dan 25 toetslocaties door heel Nederland. Deze locaties zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van hun spreiding en bereikbaarheid. Examenkandidaten zijn dan ook nooit langer dan 30 minuten onderweg naar een examen.

Meer over examenafname >

Natuurlijk. Wij verzorgen ook groepsexamens op een door jou gekozen locatie. We staan op de stoep met gecertificeerde toezichthouders en alle benodigde materialen. Denk aan laptops, kladpapier en rekenmachines. Meer informatie?

Neem contact op >

De kandidaat maakt een persoonlijk account aan in ons boekingssysteem Examen Management Omgeving. Dit systeem is gekoppeld aan een toetsafnamesysteem waarin examens kunnen worden ingevoerd. Vervolgens kan de kandidaat in het persoonlijke account een examen boeken op een moment en locatie naar keuze. Bij de betaling kan er gekozen worden voor verschillende opties.

In het persoonlijke account kan de kandidaat facturen inzien, resultaten controleren én persoonlijke gegevens beheren. Handig!

Meer over examenafname >

Onafhankelijke toetsafname

Ben jij werkzaam bij een opleidingsinstituut en zoek je een partner die onafhankelijk examens kan ontwikkelen én afnemen? Bij ons ben je aan het juiste adres! Wij leveren de beste professionals voor bedrijven, sectoren en branches. Hierbij werken wij altijd onafhankelijk van opleiders en leiden kandidaten nóóit zelf op. Het resultaat? Een waardevol diploma voor de cursist die wordt (h)erkent in de markt. Juist daarom is het zo aantrekkelijk voor jou als opleider om cursisten te laten toetsen door een onafhankelijke partij.

De ontwikkeling van onze examens vindt altijd onafhankelijk plaats van opleiders, net als onze afname. Een toets maken kan op een van onze toetslocaties verspreid door heel Nederland. Je plant gemakkelijk online een examen in en legt hem af op een locatie naar keuze. Ook de datum en het tijdstip bepaalt je als cursist zelf. Naast deze flexibele en individuele afname kunnen wij ook naar jouw opleidingsinstituut komen om een groepsexamen te organiseren. Wij regelen gecertificeerde toezichthouders en materialen zoals kladpapier en laptops. Meer weten over onze examenontwikkeling én afname? Lees meer.

Anne Prins-van den Bergh - Algemeen Directeur

Onze professionals staan voor je klaar

We helpen graag

Snel schakelen, dat vinden we belangrijk. Daarom werken we met korte lijnen en zorgen we dat we altijd gemakkelijk te benaderen zijn door je.