Branche

Een toets op maat voor jouw overheids- organisatie

Jouw professionals moeten over relevante kennis beschikken. Logisch. Om deze kennis te toetsen, ontwikkelen wij – samen met overheidsinstanties – certificaten en toetsen op maat die in de branche worden (h)erkent.

Scroll voor meer

Een professionele toets op maat

Een diploma met waarde

Professionals binnen jouw overheidsorganisatie toetsen én diplomeren. Dat biedt meerwaarde voor de branche en instanties waar zij aan de slag gaan. Wij hebben jarenlange ervaring met het ontwikkelen van toetsen. Wij realiseren diverse soorten examens, zoals assessments en digitale theorie-examens. Jouw wensen en ideeën nemen wij onder de loep om tot een zo betrouwbaar mogelijk en kwalitatief goede toets te komen. Interesse? Neem contact met ons op.

Neem contact op

5.000 examens per week

Op meer dan 25 locaties

We ontwikkelen niet alleen toetsen, je kunt ook voor de afname van examens bij ons terecht. Kies je voor Examenadviesburo? Dan kies je voor onafhankelijke en professionele toetsing. Gegarandeerd fraude-proof. Daar durven we onze hand voor in het vuur te steken.

Kandidaten plannen hun eigen examens in via onze online boekingstool. Het examen vindt plaats waar én wanneer het hen uitkomt. Zo makkelijk kan het zijn. Meer weten over onze locaties? Klik snel verder.

Meer over examenafname

Aandacht voor details

Wij letten niet alleen op de grote lijnen, maar hebben ook oog voor detail. We nemen dan ook alleen genoegen met de allerbeste resultaten voor onze opdrachtgevers.

Snel schakelen

Korte lijntjes en snel schakelen. Daar houden we van. Je kunt ons dan ook gemakkelijk benaderen én bereiken. Zoek je contact met één van onze collega’s? Je hebt ‘m binnen no-time aan de telefoon.

Kwaliteitsgericht

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Om goed werk te kunnen blijven leveren, leggen we de lat hoog en blijven we onszelf ontwikkelen. Dat biedt meerwaarde.

Onafhankelijk examineren

Wij werken onafhankelijk van opleiders. Daarnaast leiden we kandidaten niet zelf op voor examens. Zo garanderen wij een professionele én betrouwbare afname van examens.

9.0
“Examenadviesburo onderscheidt zich door korte lijnen, heldere communicatie en een duidelijk beeld van ons businessmodel.”
Lindenhaeghe
Ewald
8.0
“Examenadviesburo denkt met ons mee in mogelijkheden en kansen. Het is een fijne samenwerkingspartner die coöperatief en flexibel is. En dat waarderen wij enorm.”
NVVB
John
9.0
“Gezien de complexiteit was het mooi om te zien dat Examenadviesburo de specifieke en benodigde kennis in huis heeft.”
Stichting MKB Financiering
Robert

Veelgestelde vragen

Over toetsen op maat

Hier vind je het antwoord op een aantal veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem contact op!

Bekijk meer vragen

Je vindt ons op meer dan 25 toetslocaties door heel Nederland. Deze locaties zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van hun spreiding en bereikbaarheid. Examenkandidaten zijn dan ook nooit langer dan 30 minuten onderweg naar een examen.

Meer over examenafname >

Natuurlijk. Wij verzorgen ook groepsexamens op een door jou gekozen locatie. We staan op de stoep met gecertificeerde toezichthouders en alle benodigde materialen. Denk aan laptops, kladpapier en rekenmachines. Meer informatie?

Neem contact op >

De kandidaat maakt een persoonlijk account aan in ons boekingssysteem Examen Management Omgeving. Dit systeem is gekoppeld aan een toetsafnamesysteem waarin examens kunnen worden ingevoerd. Vervolgens kan de kandidaat in het persoonlijke account een examen boeken op een moment en locatie naar keuze. Bij de betaling kan er gekozen worden voor verschillende opties.

In het persoonlijke account kan de kandidaat facturen inzien, resultaten controleren én persoonlijke gegevens beheren. Handig!

Meer over examenafname >

Een toets op maat? Zo werkt dat

Toetsen of een professional binnen jouw overheidsorganisatie over de juiste kennis en kunde beschikt om aan de slag te gaan binnen jouw branche? Daarvoor ben je bij Examenadviesburo aan het juiste adres. Van het ontwikkelen van een examineringstraject tot de afname ervan. Wij regelen een toets op maat. Daarbij maken we gebruik van innovatieve onderwijstechnieken en natuurlijk onze jarenlange ervaring. Onze onderwijsdeskundigen adviseren je graag over welk type examen het beste past bij jouw situatie.

Zo’n examen kan vervolgens op een van onze locaties gemaakt worden. De toetsing vindt daar digitaal plaats. Een kandidaat plant het examen zelf online in op een plaats en moment naar keuze. Een groepsexamen organiseren? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Jij verzorgt hierbij de locatie. Wij doen de rest.

Anne Prins-van den Bergh - Algemeen Directeur

Onze professionals staan voor je klaar

Wij helpen graag

Snel schakelen, dat vinden we belangrijk. Daarom werken we met korte lijnen en zorgen we dat we altijd gemakkelijk te benaderen zijn door je.