voor wie zijn wij werkzaam

Alle branches

Van alle markten

Of je nu werkzaam bent bij een brancheorganisatie, overheidsorganisatie, exameninstituut, bedrijf, hogeschool of universiteit. Wij helpen jou bij het ontwikkelen en uitvoeren van examineringstrajecten. Dat doen we al sinds 1953.

Je kunt bij ons terecht voor de ontwikkeling van individuele examenvragen, complete examineringstrajecten, het afnemen van examens en het verzorgen van persoonscertificering.

Onze 25 COEL-toetslocaties zijn verspreid over heel Nederland. Er zit er dus altijd één bij jouw kandidaat in de buurt. Met behulp van gekwalificeerd personeel en hoogwaardige apparatuur zorgen we voor de perfecte omstandigheden voor iedere kandidaat.

De overstap van analoog naar digitaal maken? Dat is onze specialiteit. We helpen je dan ook graag met het opzetten, implementeren en uitvoeren van zo’n project.

Aantonen dat jouw organisatie en mensen vakbekwaam zijn? Samen zetten we een certificeringstraject op touw. Onze ruime ervaring en innovatieve werkwijze maakt ons hiervoor de meest geschikte partner! Onze uitstekende klantenservice neemt daarnaast al het werk uit handen. Dus, waar wacht je nog op?

Neem contact op.