topmenu

Menu
Examenorganisatie

Netherlands Qualification Framework (NLQF)

In Nederland is het nationaal kwalificatiekader NLQF (Netherlands Qualification Framework) ontwikkeld. Het NLQF beschrijft alle kwalificatieniveaus binnen Nederland met één kader. Een opleider kan zijn opleidingen laten inschalen in dit kader, mits de bewuste opleiding onafhankelijk is getoetst.

De toetsing of u als aanbieder voor inschaling in een niveau in het NLQF/EQF in aanmerking komt richt zich op de volgende onderdelen:
1. Rechtspersoonlijkheid
2. Examinering
3. Kwaliteitsborging

Als opleider moet u onder andere aan kunnen tonen dat uw examens (punt 2) onafhankelijk getoetst zijn en/of geborgd zijn door andere organisaties. Examenadviesburo kan u hierbij ondersteunen. Door de examens te laten afnemen via Examenadviesburo toont u aan dat uw examens onafhankelijk en objectief zijn afgenomen.

NLQF Examenadviesburo

Nieuws:

Examenadviesburo organiseerde een buurtbarbecue

Op donderdag 21 september 2017 organiseerde Examenadviesburo een buurtbarbecue voor alle bedrijven die op terrein Plettenburg gevestigd zijn. We wilden namelijk graag met onze buren kennismaken, en een mogelijkheid bieden tot netwerken. Ruim 30 mensen reageerden op de uitnodiging. Er was ruimte …

Lees verder
  • Nieuwsbrief ontvangen?