topmenu

Menu
Examen

Opleidingen

Examenadviesburo houdt zich naast het ontwikkelen van examens ook bezig met de ontwikkeling van onder andere opleidingen, trainingen en hercertificeringstrajecten. We hebben hiervoor niet alleen een team van onderwijskundigen met de inhoudelijke kennis en kunde in huis, maar ook de software, zoals bijvoorbeeld een digitale leeromgeving en een digitaal klaslokaal van waaruit lessen online gegeven kunnen worden.

Digitale leeromgeving
De onderwijskundigen van Examenadviesburo hebben (op zowel het inhoudelijke als het technische vlak) veel ervaring met het opzetten van een digitale leeromgeving waarin studenten zelfstandig aan de slag kunnen gaan met studiestof. In onze digitale leeromgeving kunnen studenten lesstof doorlezen, video’s bekijken, oefentoetsen maken en communiceren met docenten en medestudenten. Daarnaast biedt onze leeromgeving de mogelijkheid om te registeren welke onderdelen een student heeft afgerond. Heeft u ondersteuning nodig bij het opzetten van zo’n digitale leeromgeving? Wij helpen u graag verder.

Wft opleiding

Nieuws:

Examenadviesburo organiseerde een buurtbarbecue

Op donderdag 21 september 2017 organiseerde Examenadviesburo een buurtbarbecue voor alle bedrijven die op terrein Plettenburg gevestigd zijn. We wilden namelijk graag met onze buren kennismaken, en een mogelijkheid bieden tot netwerken. Ruim 30 mensen reageerden op de uitnodiging. Er was ruimte …

Lees verder
  • Nieuwsbrief ontvangen?