topmenu

Menu
Examen

Opleidingen

Examenadviesburo houdt zich naast het ontwikkelen van examens ook bezig met de ontwikkeling van onder andere opleidingen, trainingen en hercertificeringstrajecten. We hebben hiervoor niet alleen een team van onderwijskundigen met de inhoudelijke kennis en kunde in huis, maar ook de software, zoals bijvoorbeeld een digitale leeromgeving.

Digitale leeromgeving
De onderwijskundigen van Examenadviesburo hebben (op zowel het inhoudelijke als het technische vlak) veel ervaring met het opzetten van een digitale leeromgeving waarin studenten zelfstandig aan de slag kunnen gaan met studiestof. In onze digitale leeromgeving kunnen studenten lesstof doorlezen, video’s bekijken, oefentoetsen maken en communiceren met docenten en medestudenten. Daarnaast biedt onze leeromgeving de mogelijkheid om te registeren welke onderdelen een student heeft afgerond. Heeft u ondersteuning nodig bij het opzetten van zo’n digitale leeromgeving? Wij helpen u graag verder.

Wft opleiding

Nieuws:

Examenadviesburo bestaat 65 jaar!

Examenadviesburo is opgericht op 9 december 1953, en nu bestaat ons bedrijf dus 65 jaar! Al 65 jaar zijn wij bezig met het examineren en certificeren van professionals. Vanaf de start van ons bedrijf geloven wij in de scheiding van opleiding en …

Lees verder
  • Nieuwsbrief ontvangen?