topmenu

Menu

Opleidingen

Examenadviesburo houdt zich naast het ontwikkelen van examens ook bezig met de ontwikkeling van onder andere opleidingen, trainingen en hercertificeringstrajecten. We hebben hiervoor niet alleen een team van onderwijskundigen met de inhoudelijke kennis en kunde in huis, maar ook de software, zoals bijvoorbeeld een digitale leeromgeving.

Digitale leeromgeving

De onderwijskundigen van Examenadviesburo hebben (op zowel het inhoudelijke als het technische vlak) veel ervaring met het opzetten van een digitale leeromgeving waarin studenten zelfstandig aan de slag kunnen gaan met studiestof. In onze digitale leeromgeving kunnen studenten lesstof doorlezen, video’s bekijken, oefentoetsen maken en communiceren met docenten en medestudenten. Daarnaast biedt onze leeromgeving de mogelijkheid om te registeren welke onderdelen een student heeft afgerond. Heeft u ondersteuning nodig bij het opzetten van zo’n digitale leeromgeving? Wij helpen u graag verder.

E-learning

Ook bij het opzetten van een e-learning module kunnen onze onderwijskundigen u van dienst zijn. Wilt u dat uw medewerkers een cursus moeten volgen, die ze thuis of op eigen werkplek kunnen doorlopen, dan is een e-learning geschikt. Dit kan ook in combinatie met de digitale leeromgeving waarin ook ander studiemateriaal of naslagwerk kan worden opgenomen. Eventueel is dit ook te combineren met oefentoetsen, geïntegreerd in de e-learning of in de digitale leeromgeving.

Hebt u bijvoorbeeld al een cursus of presentatie liggen, maar wil u dit digitaliseren? Ook in dat geval kunnen we helpen dit om te zetten in een mooie e-learningmodule.

Middels e-learning is het mogelijk een adaptieve leerroute in te bouwen. Aan de hand van de antwoorden die de medewerker geeft gedurende de e-learning, wordt een eigen leerpad gevolgd die past bij de leerbehoefte van de medewerker.

  • Nieuwsbrief ontvangen?