topmenu

Menu
Examendiensten

Webbased register

Voor verscheidene branches heeft Examenadviesburo openbare webbased registers opgesteld. Zo hebben wij bijvoorbeeld een register opgezet voor Assistent- en Kandidaat Makelaars (A-RMT en K-RMT register). In een register kunnen consumenten, werkgevers en andere betrokkenen bekijken welke personen er gecertificeerd zijn in de sector. Ook hebben wij ervaring met het opzetten van hercertificeringstrajecten voor deze registers. Door middel van hercertificering zorgen wij ervoor dat de kennis van de gecertificeerde professionals up-to-date blijft.

Onze registers zijn gekoppeld aan onze Examen Management Omgeving (EMO) waarin de examenresultaten van kandidaten terecht komen. Er wordt eerst bepaald aan welke voorwaarden een kandidaat moet voldoen om in het register te komen. Zodra deze parameters zijn ingevoerd, gaat de rest vanzelf. In EMO wordt geregistreerd (aan de hand van de examenresultaten) welke kandidaten aan de voorwaarden voldoen, en deze kandidaten worden vervolgens automatisch geïnformeerd. Een dag na het afgelegde examen ontvangt de kandidaat van ons een e-mail waarin hem gevraagd wordt of hij ingeschreven wil worden in het register. Hij hoeft slechts deze mail te bevestigen om ingeschreven te worden. Vervolgens kan de kandidaat zelf (via zijn EMO-account) bijvoorbeeld zijn werkgever invoeren en zijn pasfoto uploaden. Ook kan hij zien welk inschrijfnummer aan hem is toegewezen. In zijn correspondentie kan de kandidaat zijn titel (behorende bij het register) achter zijn naam plaatsen en zijn unieke inschrijfnummer vermelden, zodat men hem kan opzoeken in het openbare online register.

Afbeelding3  Afbeelding3

Nieuws:

Examenadviesburo organiseerde een buurtbarbecue

Op donderdag 21 september 2017 organiseerde Examenadviesburo een buurtbarbecue voor alle bedrijven die op terrein Plettenburg gevestigd zijn. We wilden namelijk graag met onze buren kennismaken, en een mogelijkheid bieden tot netwerken. Ruim 30 mensen reageerden op de uitnodiging. Er was ruimte …

Lees verder
  • Nieuwsbrief ontvangen?