topmenu

Menu

Examenadviesburo op het E-ATP congres

Examenadviesburo was sponsor van het “Test Publishers” congres.
Examenadviesburo gaat met regelmaat naar bijeenkomsten op het vakgebied van examineren, om de marktontwikkelingen te volgen en om zichzelf te profileren. Jaarlijks organiseert de European Association of Test Publishers, E-ATP, een groot internationaal congres waar vooraanstaande organisaties die actief zijn in de Test Industry vertegenwoordigt zijn. Het gaat bijvoorbeeld om organisaties die content produceren, toetsoplossingen hebben, dienstverlening/examenfaciliteiten bieden, onderzoek en analyses doen of kennis- en adviesbedrijven. Als het maar te maken heeft met het onderwerp toetsen/examineren.

Op het jaarcongres faciliteert E-ATP tientallen workshops en is er een grote centrale ruimte waar alle Test publishers zich kunnen profileren en waar het netwerken plaatsvindt. Het congres trekt jaarlijks vele honderden bezoekers aan die informatie over de ontwikkelingen op examengebied willen opdoen, zich willen oriënteren op bedrijven en leveranciers die zich begeven binnen het examendomein of gewoon willen netwerken. Er lopen geïnteresseerden uit de hele wereld, van buurland België/Duitsland, het Midden-Oosten, de Verenigde Staten tot aan Australië en China. Kortom, een interessant mix van culturen en type afnemers. De sfeer is er altijd goed en iedereen staat open voor elkaar om kennis te delen.

Dit jaar werd het congres gehouden in Noordwijk. Examenadviesburo was hierbij aanwezig en sponsorde het event. Omdat we enige tijd geleden een samenwerking met Cirrus Assessment aangegaan zijn, bemanden we gezamenlijk een stand. Onze boodschap was helder: we zijn een “one-stop-shop”, van examenontwikkeling tot en met examenafname inclusief de mogelijkheid van een eigen examenplatform. Tezamen met drie collega’s hebben we ons goed weten te profileren. We hebben onszelf niet alleen goed op de (internationale) kaart gezet, maar ook tientallen bedrijven en bezoekers gesproken. Op dit moment zijn we in gesprek met een aantal van hen. We kijken terug op een interessant en succesvol congres. Ik kan het iedereen aanbevelen om dit congres een keer te bezoeken. Wie weet spreken we elkaar daar eens.

  • Nieuwsbrief ontvangen?