topmenu

Menu

Ons examenbureau

Ons DNA
Als examenbureau hebben wij een duidelijke missie geformuleerd: Het afleveren van de beste professionals aan bedrijven, sectoren of branches. Lees hier meer over onze werkwijze, kernwaarden en visie.

Interne organisatie
Bij Examenadviesburo werken ongeveer 30 medewerkers. De dienstverlening van onze organisatie bestaat uit twee hoofdtakken: de afdeling Examens houdt zich bezig met de ontwikkeling van examens en analyse van examenresultaten. Hier werken onderwijskundigen die veel kennis en ervaring hebben omtrent het vervaardigen van goede examens. De afdeling Klantenservice en Logistiek houdt zich bezig met de afname van examens en alles wat daarbij komt kijken. De afname van digitale examens gebeurt via onze COEL-toetscentra. Wij hebben de beschikking over zo’n 30 locaties met een capaciteit van 5.000 examenkandidaten per week.

Externe relaties
We werken samen met diverse externen zoals auteurs, referenten, examencommissies en het College van Beroep. Lees hier meer over de taken en verantwoordelijkheden van deze verschillende partijen.

Toezicht
Examenadviesburo staat onder andere onder toezicht van DNV-GL en de Stichting Examenkamer. Gelet op de maatschappelijke relevantie van het afgeven van diploma’s en certificaten is extern toezicht noodzakelijk. Lees hier meer over het externe toezicht op ons bedrijf.

ISO-gecertificeerd
Het gehele proces van Examenadviesburo ligt vast in het Kwaliteitshandboek en is gecertificeerd onder de norm ISO 9001:2015 en ISO 27001:2013. DNV-GL beoordeelt ieder jaar of wij nog aan de gestelde voorwaarden voldoen. Lees hier meer.

Vacatures
Bent u enthousiast geworden over onze organisatie en wilt u ook graag bij ons komen werken? Bekijk hier of er vacatures openstaan bij ons.

  • Nieuwsbrief ontvangen?