topmenu

Menu

Ons examenbureau

Ons DNA
Als examenbureau hebben wij een duidelijke missie geformuleerd: Het afleveren van de beste professionals aan bedrijven, sectoren of branches. Lees hier meer over onze werkwijze, kernwaarden en visie.

Interne organisatie
Bij ons examenbureau werken ongeveer 30 medewerkers. De dienstverlening van onze organisatie bestaat uit twee hoofdtakken: de afdeling Examens houdt zich bezig met de ontwikkeling van examens en analyse van examenresultaten. Binnen Examenadviesburo werken onderwijskundigen die veel kennis en ervaring hebben omtrent het vervaardigen van goede examens. Onze afdeling Logistiek houdt zich bezig met de afname van examens en alles wat daarbij komt kijken. De afname van digitale examens gebeurt via onze COEL-toetscentra. Wij hebben de beschikking over 33 locaties met een capaciteit van 5.000 examenkandidaten per week.

Raad van Advies
Ons examenbureau heeft een Raad van Advies. De Raad van Advies kan onze directie gevraagd en ongevraagd adviseren over de koers en het functioneren van Examenadviesburo, en het te voeren bedrijfsbeleid. Lees hier meer over onze Raad van Advies en zijn leden.

Externe relaties
We werken samen met diverse externen zoals auteurs en referenten, examencommissies en het College van Beroep. Lees hier meer over de taken en verantwoordelijkheden van deze verschillende partijen.

Toezichthouders
Examenadviesburo staat onder toezicht van DEKRA Certification en de Stichting Examenkamer. Gelet op de maatschappelijke relevantie van het afgeven van diploma’s en certificaten is extern toezicht noodzakelijk. Lees hier meer over het externe toezicht op ons bedrijf.

ISO-gecertificeerd
Het gehele proces van Examenadviesburo ligt vast in het Kwaliteitshandboek en is gecertificeerd onder de norm ISO 9001:2008 en ISO 27001:2013. DEKRA Certification beoordeelt ieder jaar of wij nog aan de gestelde voorwaarden voldoen. Lees hier meer hierover.

Vacatures
Bent u enthousiast geworden over onze organisatie en wilt u ook graag bij ons komen werken? Bekijk hier of er vacatures openstaan bij ons.

Online magazine
Lees hier ons online magazine.

Nieuws:

Examenadviesburo organiseerde een buurtbarbecue

Op donderdag 21 september 2017 organiseerde Examenadviesburo een buurtbarbecue voor alle bedrijven die op terrein Plettenburg gevestigd zijn. We wilden namelijk graag met onze buren kennismaken, en een mogelijkheid bieden tot netwerken. Ruim 30 mensen reageerden op de uitnodiging. Er was ruimte …

Lees verder
  • Nieuwsbrief ontvangen?