topmenu

Menu
Toetsafname

Raad van Advies (RvA)

Examenadviesburo heeft een Raad van Advies. De Raad van Advies kan onze directie gevraagd en ongevraagd adviseren over de koers en het functioneren van Examenadviesburo, en het te voeren bedrijfsbeleid. De Raad van Advies adviseert de directie inzake algemeen beleid en begroting, ondersteunt mede de uitvoering van het beleid en functioneert als klankbordgroep.

Ger Hukker

 

Bert de Jong
bert

Bert de Jong was directeur in diverse profit en non-profit organisaties, en op dit moment Holding Directeur bij de NVM. Hij bekleedt bestuursfuncties bij maatschappelijke instellingen in de zorg, welzijn (Voorzitter Raad van Toezicht Stichting Rijnstad), onderwijs (Voorzitter Raad van Toezicht Stichting Fluvius) en cultuur (Stichting World Statues) en bij vastgoedgerelateerde ondernemingen. Naast deze instellingen is hij betrokken als bestuurder bij verschillende stichtingen, waaronder de Stichtig Eusebius Arnhem.

Nieuws:

Examenadviesburo organiseerde een buurtbarbecue

Op donderdag 21 september 2017 organiseerde Examenadviesburo een buurtbarbecue voor alle bedrijven die op terrein Plettenburg gevestigd zijn. We wilden namelijk graag met onze buren kennismaken, en een mogelijkheid bieden tot netwerken. Ruim 30 mensen reageerden op de uitnodiging. Er was ruimte …

Lees verder
  • Nieuwsbrief ontvangen?