topmenu

Menu

Raad van Advies (RvA)

Examenadviesburo heeft een Raad van Advies. De Raad van Advies kan onze directie gevraagd en ongevraagd adviseren over de koers en het functioneren van Examenadviesburo, en het te voeren bedrijfsbeleid. De Raad van Advies adviseert de directie inzake algemeen beleid en begroting, ondersteunt mede de uitvoering van het beleid en functioneert als klankbordgroep.

Ger Hukker

 

Bert de Jong
bert

Bert de Jong was directeur in diverse profit en non-profit organisaties en op dit moment Holding Directeur bij de NVM. Hij bekleedt bestuursfuncties bij maatschappelijke instellingen in de zorg, welzijn (Voorzitter Raad van Toezicht Stichting Rijnstad), onderwijs (Voorzitter Raad van Toezicht Stichting Fluvius) en cultuur (Stichting World Statues) en bij vastgoedgerelateerde ondernemingen. Naast deze instellingen is hij betrokken als bestuurder bij verschillende stichtingen, waaronder de Stichtig Eusebius Arnhem.

Nieuws:

Examenadviesburo bestaat 65 jaar!

Examenadviesburo is opgericht op 9 december 1953, en nu bestaat ons bedrijf dus 65 jaar! Al 65 jaar zijn wij bezig met het examineren en certificeren van professionals. Vanaf de start van ons bedrijf geloven wij in de scheiding van opleiding en …

Lees verder
  • Nieuwsbrief ontvangen?