topmenu

Menu

HEBBES! en BIG – Herregistratie Verpleegkundige

Dit jaar heeft Examenadviesburo ervaring opgedaan met de afname en ontwikkeling van mbo-examens.

Nieuwe label HEBBES!
In 2019 heeft Examenadviesburo een nieuw label opgericht: HEBBES!. HEBBES! is de partner van mbo-scholen voor de centrale examens. Wij helpen mbo-scholen met de afname van de centrale examens Nederlands, Engels en rekenen.

HEBBES! kan u helpen om het werk rondom de centrale examens te verminderen, de kosten te drukken en de flexibiliteit te verhogen. In ons vindt u een betrouwbare partner die ook de kennis in huis heeft voor de afname van de centrale examens.
Periode één van studiejaar 2019/2020 is achter de rug! HEBBES! heeft in deze periode haar eerste examens afgenomen en kijkt daar met tevredenheid op terug.

 

BIG – Herregistratie Verpleegkundige
Examenadviesburo faciliteert de examens van de BIG – Herregistratie Verpleegkundige. Deze examens zijn bedoeld voor verpleegkundigen die niet voldoen aan de door het ministerie vastgestelde criteria voor herregistratie en toch ingeschreven willen blijven in het BIG-Register.  Het examen bestaat uit een meerkeuzetoets over de generieke kennis en een meerkeuzetoets waarin je de kennis uit de generieke modulen toepast op een branche. De vorige afname was op 21 september 2019 en de eerstvolgende is op 16 november 2019. Wij kijken ernaar uit.

Examen Management Omgeving (EMO)
Voor zowel HEBBES! als de BIG – Herregistratie hebben wij een boekingssysteem Examen Management Omgeving (EMO) ontwikkeld. Deze boekingstool is geïntegreerd met het toetsafnamesysteem waarin examens worden ingevoerd. De examenflow verloopt volledig geautomatiseerd.

Voor meer informatie over onze diensten verwijzen wij u door naar onze website.

  • Nieuwsbrief ontvangen?