topmenu

Menu

Innovatie

Wij zijn een innovatief examenbureau. Examenadviesburo investeert continu in actief onderzoek naar de examinering in verschillende sectoren en evaluaties van haar producten, diensten en processen. Hierdoor kunnen wij onszelf blijven verbeteren.

Logistieke innovatie
Examenadviesburo was een van de eerste examenbureaus die overging van papier naar digitaal. Zo hebben wij op basis van onze eigen behoeften en die van onze klanten onder andere een eigen boekingssysteem (Examen Management Omgeving (EMO)) ontwikkeld waarmee onze examenflow volledig is geautomatiseerd: vanaf het inboeken van een examen tot aan de afname op één van onze locaties en het verstrekken van de uitslag. We ontzorgen hiermee niet alleen onze klanten volledig, maar bieden ook onze kandidaten de ultieme service en flexibiliteit.  Lees hier meer over EMO.

Wanneer je digitaliseert is het daarnaast noodzakelijk goed na te denken over de beveiliging van informatie zoals bijvoorbeeld de inhoud van examens en persoonsgegevens. Wij willen een ultieme bescherming van deze gegevens kunnen garanderen en hebben ons daarom laten certificeren onder ISO 27001, de internationale norm voor informatiebeveiliging.

Inhoudelijke innovatie
Wij zijn continu bezig met het onderhoud (screenen) van onze examens en het in de gaten houden van de nieuwste trends in de examenwereld. Als modern examenbureau willen wij altijd op de hoogte zijn van de meest recente en interessante toetsvormen. Zo ontwikkelen wij bijvoorbeeld de laatste tijd veel praktijkexamens in de vorm van assessments en rollenspellen. Op het gebied van opleidingen doen wij veel onderzoek naar de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van digitale leeromgevingen, en wat de beste manieren zijn om studenten in zo’n digitale leeromgeving te motiveren zelf enthousiast aan de slag te gaan met leerstof. Ook maken wij gebruik van online leervormen. Kandidaten komen niet naar ons toe, maar kunnen gewoon thuis vanachter hun laptop met een headset op een les bijwonen en actief participeren.

praktijktoets2

Wilt u een op maat gemaakt advies met betrekking tot de meest recente ontwikkelingen in de examenwereld of wilt u over van papier naar digitaal? Neem contact met ons op!

 

  • Nieuwsbrief ontvangen?