topmenu

Menu

Femke Scheer

Femke Scheer is de manager van de afdeling KLAP. Deze afkorting staat voor Klantenservice, Logistiek, Administratie, Automatisering, Planning en Promotie. De klantenservice van Examenadviesburo staat iedere dag per telefoon, e-mail, chat en social media examenkandidaten te woord.

KLAP is een afdeling die altijd in beweging is. De telefoon gaat, e-mail moet worden beantwoord, chatgesprekken komen binnen en zo zijn er nog vele andere taken die de afdeling KLAP doet om de andere afdelingen te helpen. Als Manager van de afdeling KLAP zorgt Femke ervoor dat dit alles in goede banen wordt geleid, zodat alle taken op tijd zijn afgerond. Daarnaast helpt zij soms zelf ook een handje mee op deze afdeling. Femke is bereikbaar via telefoonnummer: 088 – 732 20 20.

Nieuws:

Examenadviesburo bestaat 65 jaar!

Examenadviesburo is opgericht op 9 december 1953, en nu bestaat ons bedrijf dus 65 jaar! Al 65 jaar zijn wij bezig met het examineren en certificeren van professionals. Vanaf de start van ons bedrijf geloven wij in de scheiding van opleiding en …

Lees verder
  • Nieuwsbrief ontvangen?