topmenu

Menu

Ook mbo-scholen kunnen bij Examenadviesburo terecht!

Ook mbo-scholen kunnen bij Examenadviesburo terecht!
Veel mbo-scholen denken na over de stap naar digitale examinering of zijn hier al mee aan de slag gegaan, denk bijvoorbeeld aan de Facet-examens. Ook mbo-scholen kunnen gebruik maken van de toetscentra en overige dienstverlening van Examenadviesburo. Waarom het wiel opnieuw uitvinden als u ook kunt aansluiten bij een organisatie die al vele jaren ervaring heeft met digitale examinering?

We vinden kwaliteit belangrijk
Examens hebben pas echt waarde wanneer de kwaliteit van de examens én de examenafname gewaarborgd is. Hoe weet je anders of een kandidaat echt de juiste kennis en vaardigheden heeft? Examenadviesburo werkt met gecertificeerde toezichthouders en is ISO9001- en ISO27001-gecertificeerd. Daarnaast houden wij zelf toezicht op onze toetscentra door middel van regelmatige mysteryguestbezoeken, om de kwaliteit van de afnameprocedure te blijven monitoren.

Wat vindt u belangrijk?
Onderzoekt u of digitale examenafname voor uw (mbo-)organisatie een mogelijke stap is? Of wilt u daadwerkelijk overgaan naar examens via de computer? Of wilt u de ontwikkeling van de examens uit handen geven? Wij delen graag onze ervaring met u en zoeken graag met u mee naar toetssystemen en faciliteiten die bij uw organisatie aansluiten. Neem voor een afspraak contact op met onze klantenservice.

  • Nieuwsbrief ontvangen?