Naar boven
Kwaliteit staat altijd voorop

ISO-certificering

Onze specialisatie? Toetsontwikkeling, -afname en al het andere dat bij examinering komt kijken. Kwaliteit is hierbij van essentieel belang. We laten je zien hoe we die waarborgen.

Scroll voor meer

Een ISO-certificering is voor ons van groot belang. Daarom zijn wij volledig gecertificeerd onder de norm ISO 9001:2015 (kwaliteitsmanagementsysteem) en ISO 27001:2022 (managementsysteem voor informatiebeveiliging). Elk jaar beoordeelt de certificerende instelling DNV-GL of wij nog aan de gestelde voorwaarden voldoen. Wat zo’n ISO-certificering inhoudt? Simpel. We leggen het uit.

ISO 9001:2015 | Kwaliteitsmanagementsysteem

Kwaliteit. Daar besteden we veel aandacht aan. Daarom vindt onze examinering en toetsing altijd onafhankelijk plaats. Ook worden onze processen altijd gecontroleerd en geëvalueerd. Niet voor niets zijn wij in het bezit van een ISO-certificering. De ISO 9001:2015 normering welteverstaan.

Wij zijn altijd bezig met het verbeteren van onszelf en onze producten. Daar dragen al onze medewerkers aan bij. Het volgen en naleven van onderlinge afspraken is daar een belangrijk onderdeel van.

ISO 27001:2022 | Managementsysteem voor informatiebeveiliging

Wij krijgen te maken met vertrouwelijke en privacygevoelige informatie. Denk hierbij aan de inhoud van examens en de persoonlijke gegevens van onze kandidaten. Om te voorkomen dat deze informatie op straat belandt, besteden we veel aandacht aan ons beveiligingsbeleid.

De norm ISO 27001:2022 is de internationale norm voor informatietechnologie, beveiligingstechnieken en managementsystemen voor informatiebeveiliging. Wij beschikken over deze norm. Jij kunt dus op ons vertrouwen.

Aandacht voor details

Wij letten niet alleen op de grote lijnen, maar hebben ook oog voor detail. Wij nemen dan ook alleen genoegen met de allerbeste resultaten voor onze opdrachtgevers.

Snel schakelen

Korte lijntjes en snel schakelen. Daar houden we van. Je kunt ons dan ook gemakkelijk benaderen én bereiken. Zoek je contact met één van onze collega’s? Je hebt ‘m binnen no-time aan de telefoon.

Kwaliteitsgericht

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Om goed werk te kunnen blijven leveren, leggen we de lat hoog en blijven we onszelf ontwikkelen. Dat biedt meerwaarde.

Onafhankelijk examineren

Wij werken onafhankelijk van opleiders. Daarnaast leiden we kandidaten niet zelf op voor examens. Zo garanderen wij een professionele én betrouwbare afname van examens.

We staan voor je klaar?

Vraag, tip of opmerking? Je weet ons te vinden.

Contact opnemen

Toetsontwikkeling op het hoogste niveau

Ons specialisme

Examinering wordt steeds belangrijker in onze samenleving. De vraag naar kwaliteit van een professional blijft groeien. In het opzetten van een examineringstraject zijn wij jouw samenwerkingspartner. Daarmee kom je verder.