Naar boven
Alleen het beste resultaat telt

Onze missie en visie

Wij zijn dé specialist op het gebied van toetsontwikkeling, toetsafname en alle andere aspecten die met examinering te maken hebben. Een passende missie en visie kan daarbij niet ontbreken. We vertellen je er graag over.

Scroll voor meer

De wereld van examenontwikkeling en -afname is ons niet vreemd. Sterker nog… Onze organisatie bestaat al sinds 1953. Jij profiteert dus van bijna 70 jaar ervaring in het opzetten van examen- en certificeringstrajecten.

Onze missie

Het kwalificeren én hercertificeren van de beste professionals voor bedrijven, sectoren en branches. Dit is sinds de oprichting van Examenadviesburo hét streven van al onze medewerkers. Voor jou zijn wij open en gemakkelijk te benaderen. Onze jarenlange ervaring én onderwijskundige expertise zetten we in om een kwalitatief goed examen te creëren. Daarnaast ontzorgen wij je volledig in de afname van de examens. Na het behalen van een examen beschikt de professional over de juiste kennis én kunde om aan de slag te gaan in hun vakgebied. Daar staat uiteraard een mooi certificaat tegenover dat toegevoegde waarde biedt voor organisaties én de branche.

Onze visie

Onafhankelijk. Innovatief. Betrouwbaar. Dat is hoe wij bekend staan. Wij denken met jou mee op onderwijskundig gebied én verder. Voor net dat beetje extra service. Continu op de hoogte blijven van trends en ontwikkelingen binnen verschillende branches is voor ons vanzelfsprekend. We werken onafhankelijk van opleiders en leiden kandidaten niet zelf op voor examens. Hiermee garanderen we een waardevol diploma voor de professional die wordt (h)erkend in de markt.

Aandacht voor details

Wij letten niet alleen op de grote lijnen, maar hebben ook oog voor detail. Wij nemen dan ook alleen genoegen met de allerbeste resultaten voor onze opdrachtgevers.

Snel schakelen

Korte lijntjes en snel schakelen. Daar houden we van. Je kunt ons dan ook gemakkelijk benaderen én bereiken. Zoek je contact met één van onze collega’s? Je hebt ‘m binnen no-time aan de telefoon.

Kwaliteitsgericht

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Om goed werk te kunnen blijven leveren, leggen we de lat hoog en blijven we onszelf ontwikkelen. Dat biedt meerwaarde.

Onafhankelijk examineren

Wij werken onafhankelijk van opleiders. Daarnaast leiden we kandidaten niet zelf op voor examens. Zo garanderen wij een professionele én betrouwbare afname van examens.

Onze professionals staan voor je klaar ?

Snel schakelen, dat vinden we belangrijk. Daarom werken we met korte lijnen en zorgen we dat we altijd gemakkelijk te benaderen zijn door je.

Neem contact met ons op

Meer over ons

Kwaliteit en deskundigheid

Examinering wordt steeds belangrijker in onze samenleving. De vraag naar kwaliteit van een professional blijft groeien. In het opzetten van een examineringstraject zijn wij jouw samenwerkingspartner. Daarmee kom je verder.