Naar boven
Voor continue verbetering

Extern toezicht

Benieuwd naar hoe wij de kwaliteit van onze organisatie blijven verbeteren? Je leest hier alles over ons extern toezicht.

Scroll voor meer

Al onze examens staan onder toezicht van externe partijen. Dat is noodzakelijk om onze kwaliteit continu te verbeteren. Maar ook gezien de maatschappelijke relevantie van het afgeven van diploma’s en certificaten.

Hobéon

Wij zijn verplicht om onze examens af te nemen volgens de regels die vastliggen in certificatieschema’s en examenreglementen. Deze staan deels onder toezicht van Hobéon. Zij controleren of wij ons aan het certificatieschema houden

DNV-GL

Wij zijn gecertificeerd onder de normen ISO 9001 (de norm voor kwaliteitsmanagementsystemen) en ISO 27001 (de norm voor managementsystemen voor informatiebeveiliging). DNV-GL controleert of wij ons aan deze normen houden. Dat doen ze één keer per jaar.

Stichting Examenkamer

Stichting Examenkamer houdt toezicht op verschillende soorten examens die binnen onze organisatie worden afgenomen. Voor de controle en surveillance hiervan gelden strenge eisen. Stichting Examenkamer neemt aangekondigd én onaangekondigd bezoeken af. Zit er iets niet goed, of zijn er verbeterpunten? Dan horen we dat.

NRTO keurmerk

Wij zijn lid van de NRTO. Daarmee voldoen we aan de hoge kwaliteitseisen waar we op getoetst zijn door een externe certificerende instelling. Ontdek alle informatie over de gedragscode, voorwaarden en geschillencommissie.

Meer informatie over de gedragscode, voorwaarden en geschillencommissie? Klik verder.

Aandacht voor details

Wij letten niet alleen op de grote lijnen, maar hebben ook oog voor detail. Wij nemen dan ook alleen genoegen met de allerbeste resultaten voor onze opdrachtgevers.

Snel schakelen

Korte lijntjes en snel schakelen. Daar houden we van. Je kunt ons dan ook gemakkelijk benaderen én bereiken. Zoek je contact met één van onze collega’s? Je hebt ‘m binnen no-time aan de telefoon.

Kwaliteitsgericht

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Om goed werk te kunnen blijven leveren, leggen we de lat hoog en blijven we onszelf ontwikkelen. Dat biedt meerwaarde.

Onafhankelijk examineren

Wij werken onafhankelijk van opleiders. Daarnaast leiden we kandidaten niet zelf op voor examens. Zo garanderen wij een professionele én betrouwbare afname van examens.

We staan voor je klaar?

Snel schakelen, dat vinden we belangrijk. Daarom werken we met korte lijnen en zorgen we dat we altijd gemakkelijk te benaderen zijn door je.

Neem contact op

Meer over Examenadviesburo

Wij helpen je verder

Examinering wordt steeds belangrijker in onze samenleving. De vraag naar kwaliteit van een professional blijft groeien. In het opzetten van een examineringstraject zijn wij jouw samenwerkingspartner. Daarmee kom je verder.