topmenu

Menu

Thuis examen doen? Bij Examenadviesburo kan het!

Examenadviesburo biedt een nieuwe examensoort aan: de thuisexamens! Met dit examen maken we gebruik van alle moderne technologieën die we op dit moment tot onze beschikking hebben.

Flexibiliteit in examenafname
U bent van ons al een grote flexibiliteit gewend. Kandidaten kunnen op ieder moment zelf hun examen inplannen, en kunnen zelf een toetslocatie en een examentijd kiezen. Dit is ons zogenoemde ‘flextoets’-concept.
Maar we gaan nu een stapje verder. Bij het inplannen van een thuisexamen hoeft de kandidaat zelfs geen rekening meer te houden met de openingstijden van een toetslocatie en de fysieke aanwezigheid van een toezichthouder!

Toezicht op afstand
Hoe gaat dit thuisexamen in zijn werk? De examenkandidaat boekt via het persoonlijk account zoals altijd een examen. De kandidaat kan de locatie helemaal zelf kiezen. Thuis, op het werk, tijdens een weekendje weg: op al deze plekken kan nu examen worden gedaan! Er is bij de examenafname geen fysiek toezicht meer aanwezig. In plaats daarvan worden er tijdens het afleggen van het examen verschillende video- en audio-opnames gemaakt die naar een externe toezichthouder worden gestuurd. Deze externe toezichthouder bekijkt achteraf de gehele opname om te zien of de examenafname goed en volgens het vastgestelde protocol is verlopen.

Interesse?
Wilt u meer weten over deze manier van examen doen? Hebt u examens die u op deze manier zou willen afnemen? Wij vertellen er graag over, en laten u graag zien hoe dit in zijn werk gaat. Neem contact met ons op om een afspraak te maken.

  • Nieuwsbrief ontvangen?