topmenu

Menu

Vacature Allround Klantadviseur

Vacature Allround Klantadviseur

Vind je het leuk om met mensen te praten? Ben jij die know-it-all die overal antwoord op wilt geven? En als je het niet weet, dat je het gaat uitzoeken? Houd je van een baan waar elke dag anders is waarbij je jezelf nooit zal vervelen? Dan hebben wij de baan voor jou!

Wat zal je gaan doen?

Als allround klantadviseur ben je in eerste instantie verantwoordelijk voor de binnenkomende telefoontjes, chats en e-mails op de afdeling klantenservice. Daarnaast ben je breed inzetbaar op het gebied van administratieve werkzaamheden. Ook kan je worden ingezet om als toezichthouder op te treden bij incompany examens.

Je werkzaamheden bestaan dus onder andere uit:

 • het zelfstandig (administratief) afhandelen van telefonische vragen van examenkandidaten;
 • het zelfstandig (administratief) afhandelen van binnenkomende vragen via de e-mail en chat;
 • het in- en uitschrijven van examenkandidaten;
 • zelfstandig op incompany examens gaan met een collega;
 • alle overige voorkomende administratieve werkzaamheden.

Bij Examenadviesburo werk je niet op een ‘standaard’ klantenservice. Alle vragen van de kandidaten beantwoord je zelf. Je verbind dus niet door, maar lost zelf op. Hierdoor heb je veel kennis van onze producten en ben je een echte adviseur.

Wie zoeken we?

Voor genoemde taken zijn we op zoek naar een allround Klantadviseur. Je hebt een afgeronde vierjarige mbo-4, hbo of universitaire opleiding en je hebt ruime ervaring in computergebruik (o.a. een goede beheersing van het MS office pakket). Je bent 28 – 40 uur beschikbaar en ziet het als een uitdaging om aan het einde van de dag alle vragen van de kandidaten te hebben beantwoord en je administratie op orde te hebben. Je kan je werkzaamheden goed plannen en weet hierin de juiste prioriteiten te stellen. Je werkt goed zelfstandig, maar kan ook prima in teamverband aan de slag. Daarnaast heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een representatieve telefoonstem. Je bent flexibel, punctueel, enthousiast, klantgericht en kwaliteitsbewust. Je hebt een perfecte beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Ook heb je sterke communicatieve en contactuele vaardigheden en ben je stressbestendig. Je bent woonachtig in de regio Utrecht en in het bezit van een rijbewijs. Tot slot ben je ook beschikbaar in de avonduren (18.15 – 22.15) en op zaterdag.

Concreet:

 • Klantgerichte allround klantadviseur
 • Flexibel
 • Multitasken
 • Communicatief vaardig
 • In het bezit van een rijbewijs

Wie zijn we?

Examenadviesburo B.V. is sinds 1953 dé organisatie die gespecialiseerd is in toetsontwikkeling, toetsafname en alle andere aspecten die met examinering te maken hebben.

Examenadviesburo is een dynamisch bedrijf met ongeveer 30 medewerkers. Snel schakelen en inspelen op de huidige markt zijn onze kernbegrippen.

We hebben 65 jaar ervaring met het examineren van professionals in Nederland. Dit blijft onze core-business, maar we richten ons ook op andere markten en het buitenland. Wij werken vanuit oplossingen en hebben geen ambtelijke overlegstructuren.

Concreet:

 • Klein bedrijf met korte lijntjes
 • Innovatief
 • Vol mogelijkheden


Wat bieden wij?

Wij bieden een dynamische en afwisselende functie in een leuk en informeel bedrijf. Het salaris is marktconform. Daarnaast hebben wij een goede pensioenregeling en een aantrekkelijke bonusregeling.

Ben jij de nieuwe collega die wij zoeken? Stuur dan je motivatie en CV naar mevrouw J.M. Houthuijzen. E-mail: j.houthuijzen@examenadviesburo.nl.

Een online screening kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.
Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld.

 

 

 • Nieuwsbrief ontvangen?