topmenu

Menu

Vacature Directie-assistent / Personal assistant

Directie-assistent / Personal assistant

Examenadviesburo is op zoek naar een collega die als directie-assistent en personal assistant de algemeen directeur bijstaat en ondersteunt. Vind jij het leuk om de toegangsdeur tot de directeur te zijn, ben je niet makkelijk uit het veld te slaan en krijg je energie als geen dag hetzelfde is? We zien je sollicitatie graag tegemoet.

Wat zal je gaan doen?
De personal assistant is de rechterhand van de algemeen directeur en staat hem proactief bij in een grote diversiteit aan werkzaamheden.

Naast de standaard secretariële werkzaamheden, zoals agendabeheer en notuleren, zijn er veel werkzaamheden op hbo+ dan wel universitair niveau. Een van die taken is het zelfstandig schrijven van brieven en notities. Hiervoor is een brede interesse nodig van de organisatie en analytisch vermogen, dus je moet je goed en snel alles over het bedrijf eigen kunnen maken. Een andere belangrijke taak is dat je bij afwezigheid van de algemeen directeur in de gaten houdt wat er wel en niet goed gaat op de werkvloer, en dat je ingrijpt wanneer dat nodig is.

Kernwoorden die de algemeen directeur aanspreken, zijn:

 • Snelheid, aan een half woord genoeg.
 • Doortastend en ondernemend.
 • Talenwonder zowel in het Nederlands als in het Engels.
 • Opgeruimd, vrolijk, dynamische uitstraling en modern van geest.
 • Verantwoordelijk, betrokken en breed geïnteresseerd.
 • Dienstbaar aan de ene kant, krachtig en zelfstandig aan de andere kant.
 • Bedrijfsbelang altijd boven een privébelang.
 • ‘Nee’ bestaat niet, ‘anders’ wel.

De functie kan verder op maat worden gemaakt wanneer je bepaalde interesses hebt en dit meerwaarde voor het bedrijf heeft. Heb je bijvoorbeeld affiniteit met sales, of denk je graag na over kwaliteitsmanagement? Dan vullen we je functie daarmee aan.

Wie zoeken we?
We zoeken iemand die van aanpakken weet. Je hebt een afgeronde vierjarige opleiding op hbo- of universitair niveau. Ervaring is geen vereiste, maar mag natuurlijk wel. Je bent 32 tot 40 uur per week beschikbaar. Je bent woonachtig in de regio Utrecht.

Wie zijn we?
Examenadviesburo B.V. is sinds 1953 dé organisatie die gespecialiseerd is in toetsontwikkeling, toetsafname en alle andere aspecten die met examinering te maken hebben.

Examenadviesburo is een dynamisch bedrijf met ongeveer 30 medewerkers. Snel schakelen en inspelen op de huidige markt zijn onze kernbegrippen.

We hebben ruim 65 jaar ervaring met het examineren van professionals in Nederland. Dit blijft onze core business, maar we richten ons ook op andere markten en het buitenland. Wij werken vanuit oplossingen en hebben geen ambtelijke overlegstructuren.

Concreet:

 • Klein bedrijf met korte lijnen
 • Innovatief
 • Vol mogelijkheden

Wat bieden wij?

Wij bieden een dynamische en afwisselende functie in een leuk en informeel bedrijf. Het salaris is marktconform. Daarnaast hebben wij een goede pensioenregeling en een aantrekkelijke bonusregeling.

Ben jij de nieuwe collega die wij zoeken? Stuur dan je motivatie en CV naar mevrouw J.M. Houthuijzen. E-mail: J.Houthuijzen@examenadviesburo.nl.

Een online screening kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.
Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld.

 • Nieuwsbrief ontvangen?