topmenu

Menu

Vacature Medior en Senior Mendix developer

Medior en Senior Mendix developer
Van Java naar innovatief platform Mendix


Wat hebben wij nodig?

Zoek jij uitdaging? Wil je professioneel geschoold worden op kosten van je werkgever? Wil je werken in 1 vast team en voor 1 opdrachtgever zodat je ook echt iets moois kan opbouwen vanuit 1 plek in het midden van Nederland? Wil je van begin tot eind betrokken zijn bij het project? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij hebben ondersteuning nodig bij het omzetten van onze maatwerk Java-applicatie naar een maatwerk Mendix applicatie (www.mendix.com). In de huidige applicatie is de gehele examenadministratie opgenomen. Examenkandidaten kunnen via hun account onder andere examens boeken. Aan de achterkant beheert Examenadviesburo de persoonsgegevens, de examens en de overige administratie. De applicatie is gekoppeld aan diverse systemen.

Mendix is een innovatief low-code ontwikkelplatform en is de vervanger van het traditionele Java platform. Wij willen Mendix gaan inzetten om snel te kunnen inspelen op de veranderende markt. Mendix als tool staat bekend om het snel en goed kunnen implementeren van al deze veranderingen. Om deze reden zijn wij per direct op zoek naar:

 • een Medior Mendix developer en
 • een Senior Mendix developer.

Medior Mendix developer

Je hebt 1 tot 3 jaar ervaring met Mendix. Je wilt je hierin verder ontwikkelen. Wij bieden je deze kans en betalen je opleiding. Je leert van de beste professionals en je kan doorgroeien tot Senior Mendix developer. Het bezit van een Rapid developer diploma is een pré.

Senior Mendix developer

Je hebt meer dan 3 jaar ervaring met Mendix. Je wilt je hierin verder ontwikkelen en leren van de beste professionals. Wij zorgen voor je opleiding. Je bent daarnaast verantwoordelijk voor de begeleiding van de Junior en Medior Mendix developers. Ben je in het bezit van het diploma ‘Advanced developer’ en/of ‘Expert developer’, is dat een pré.


Als Medior en Senior Mendix developer:

 • Ontwikkel je op het Mendix platform.
 • Benut je de mogelijkheden van het Mendix platform voor Examenadviesburo optimaal.
 • Zet je onze huidige JAVA applicatie om naar het Mendix platform en maakt het 2025-proof.
 • Ben je onderdeel van een pro actief Srum team.
 • Denk je mee met de nieuwste technieken.
 • Ben je vanaf het begin betrokken bij het project.

Met ‘Big Bang’ willen wij overgaan van Java naar Mendix. Dus geen twee systemen tegelijkertijd live. Je begint met het programmeren vanaf 0 en hebt dus inspraak in het hele ontwikkelproces. Als het klaar is gaan wij gelijk in productie.


Wat zoeken wij in een Medior en Senior Mendix developer?

Voor de genoemde taken zijn we op zoek naar 2 kandidaten met analytisch vermogen die enthousiast worden van programmeren. Je kan logisch nadenken en hebt ICT-feeling. Je bent 32 – 40 uur beschikbaar en ziet het als een uitdaging om nieuwe systemen te maken.

Naast de Nederlandse taal kan je je ook verstaanbaar maken in de Engelse taal. Dit hoeft geen perfect Engels te zijn. Je werkt graag en goed in teamverband en zelfstandig aan afgebakende taken, maar vindt het geen probleem om ook buiten je team aan de slag te gaan. Je houdt van vernieuwing en bent goed op de hoogte van de nieuwste snufjes Mendix-gebied. Je vindt het geen probleem om in loondienst te komen bij Examenadviesburo. We werken volgens de scrum-methode.

Wie zijn we?

Examenadviesburo B.V. is sinds 1953 dé organisatie die gespecialiseerd is in toetsontwikkeling, toetsafname en alle andere aspecten die met examinering te maken hebben. Examenadviesburo is een dynamisch bedrijf met ongeveer 30 medewerkers. Snel schakelen en inspelen op de huidige markt zijn onze kernbegrippen.

Wij zijn een ambitieus, stabiel bedrijf dat niet bang is voor nieuwe technologie. Sterker nog, wij willen hierin mee gaan en zoeken professionele partners om ons te helpen bij het omscholen. Examenadviesburo werkt professioneel samen met Mendix voor het door ontwikkelen naar een zelfstandige Mendix afdeling. De komende tijd zal ons huidige team, bestaande uit 3 developers, nog onder toezicht van Mendix de werkzaamheden uitvoeren. Het is echter de bedoeling om op termijn op eigen benen te staan. Hiervoor moet het team uitgebreid worden.

Als Mendix programmeur kom je in een team terecht waar alle kennis van huidige zaken aanwezig is. Je zit echter niet op een IT-eiland, maar werkt samen met en naast de andere medewerkers. Hierdoor ben je erg betrokken bij het project. Je verzorgt niet alleen de IT oplossing, je bent er ook onderdeel van! Je hebt geen meerdere opdrachtgevers. Je komt dus te werken in een eigen, vast team met vaste collega’s. Er zijn korte lijnen waardoor je snel kan schakelen.

Concreet:

 • Klein bedrijf met korte lijntjes
 • Ambitieus
 • Startend of ervaren met de Mendix-applicatie
 • Professionele scholing
 • (vast) Team in ontwikkeling
 • Werken vanuit 1 vaste locatie in het midden van Nederland


Wat bieden wij?

Wij bieden een dynamische, uitdagende en afwisselende functie in een leuk en informeel bedrijf. Het salaris is marktconform. Daarnaast hebben wij een goede pensioenregeling en een aantrekkelijke bonusregeling.

Ben jij de nieuwe medior of senior Mendix developer die wij zoeken? Stuur dan je motivatie en CV naar mevrouw J.M. Houthuijzen. E-mail: J.Houthuijzen@examenadviesburo.nl.

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld.

 • Nieuwsbrief ontvangen?