topmenu

Menu

Vacature Juridisch (kwaliteits)adviseur

 Juridisch (kwaliteits)adviseur

Examenadviesburo is op zoek naar een collega die de algemeen directeur bijstaat en ondersteunt bij allerlei verschillende vraagstukken. Vind jij het leuk om zaken tot op de bodem uit te zoeken, kun je brieven en notities schrijven en krijg je energie als geen dag hetzelfde is? We zien je sollicitatie graag tegemoet.

Wat zal je gaan doen?
Als Juridisch (kwaliteits)adviseur sta je de kwaliteitsmanager en de algemeen directeur proactief bij in een grote diversiteit aan werkzaamheden. Je hoofdtaak is het zelfstandig schrijven van brieven en notities. Hiervoor is een brede interesse nodig van de organisatie en een goed analytisch denkvermogen. Je moet je alle ins en outs van het bedrijf snel eigen kunnen maken.

Samen met onze kwaliteitsmanager verzorg je het kwaliteitssysteem en handel je de kwaliteitsagenda zelfstandig af.

Kernwoorden die de algemeen directeur aanspreken, zijn:
• Snelheid, aan een half woord genoeg.
• Doortastend en ondernemend.
• Talenwonder zowel in het Nederlands als in het Engels.
• Verantwoordelijk, betrokken en breed geïnteresseerd.
• Analytisch vermogen.

De functie kan verder op maat worden gemaakt, of worden aangevuld, wanneer je bepaalde interesses hebt en dit meerwaarde voor het bedrijf heeft.

Wie zoeken we?
We zoeken iemand die van aanpakken weet. Hoofd- en bijzaken kun je goed van elkaar onderscheiden. Uit een reeks aan informatie en feiten kun je de rode draad halen. Je ziet de consequenties van bepaalde keuzes. Je kunt verbanden leggen en ziet snel relaties of overeenkomsten tussen informatie. Je kunt logisch redeneren en hieruit conclusies trekken. Ook zie je hiaten of onlogica in bepaalde redeneringen

Je hebt een opleiding op universitair niveau afgerond en je diploma hiervoor behaald. Ervaring is geen vereiste, maar mag natuurlijk wel. Ervaring met de ISO 9001:2015 en/of ISO27001:2013 certificering is een pré. Als je dit niet hebt, vind je het leuk om hierover te leren. Je bent 28 tot 40 uur per week beschikbaar.

Wie zijn we?
Examenadviesburo B.V. is sinds 1953 dé organisatie die gespecialiseerd is in toetsontwikkeling, toetsafname en alle andere aspecten die met examinering te maken hebben.

Examenadviesburo is een dynamisch bedrijf met ongeveer 30 medewerkers. Snel schakelen
en inspelen op de huidige markt zijn onze kernbegrippen.

We hebben ruim 65 jaar ervaring met het examineren van professionals in Nederland. Dit blijft
onze core business, maar we richten ons ook op andere markten en het buitenland. Wij werken vanuit oplossingen en hebben geen ambtelijke overlegstructuren.

Concreet:
• Klein bedrijf met korte lijnen
• Innovatief
• Vol mogelijkheden

Wat bieden wij?
Wij bieden een dynamische en afwisselende functie in een leuk en informeel bedrijf. Het salaris is marktconform. Daarnaast hebben wij een goede pensioenregeling en een aantrekkelijke bonusregeling.

Ben jij de nieuwe collega die wij zoeken? Stuur dan je motivatie en CV naar mevrouw J.M.
Houthuijzen. E-mail: J.Houthuijzen@examenadviesburo.nl.

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld.

  • Nieuwsbrief ontvangen?