topmenu

Menu

Vacature Productowner

Productowner

Examenadviesburo is per direct op zoek naar een fulltime Product Owner! Kan jij ons helpen? Wie we zijn, wat je zal gaan doen en wie we zoeken lees je hieronder.

Wat zal je gaan doen?

Als Productowner bij Examenadviesburo ben jij de schakel tussen de (Java/Mendix) ontwikkelafdeling, onze klanten en de interne organisatie en zo medeverantwoordelijk voor de doorontwikkeling van EMO. Je stemt de verwachtingen af met de business en de organisatie en bent het aanspreekpunt voor de te realiseren oplossingen. Daarbij heb je niet alleen oog voor features, maar ook voor non-functional requirements, zoals beschikbaarheid en schaalbaarheid. Jij bent degene die de visie op het te ontwikkelen eindproduct creëert en uitdraagt en ervoor zorgt dat de developers in je team de juiste prioriteit hebben. Het team bestaat uit het team in Nederland en een team in Rusland, waarbij er in het Engels gecommuniceerd wordt. Het team bestaat totaal uit 10 personen. Als Product Owner plan je de stories, bewaak je samen met je team de backlog en neem je actief deel aan Scrum meetings. Ook voer je usability tests uit. Daarnaast weet je je teamleden te inspireren, instrueren en te motiveren.

Bovenstaande taken geschieden onder leiding van de algemeen directeur.


Wie zoeken we?

Jij bent iemand die communicatief sterk is. Je bent proactief en ondernemend in de signalering van ontwikkelingen en knelpunten en het handelen daarnaar. Organisatiedoelen kun je vertalen naar doelen voor je product en je zorgt dat de juiste resultaten behaalt worden. Vanzelfsprekend weet jij altijd wat er speelt in de organisatie en de markt en kun je belangen tegen elkaar afwegen. Ook heb je een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, in woord en geschrift. Je hebt een afgeronde hbo of universitaire opleiding, een aantal jaren werkervaring in een soortgelijke functie en fulltime (32 -40 uur) beschikbaar. Bij voorkeur heb je een achtergrond in development en ben je technisch dus goed onderlegd.

Concreet

 • Ervaren Productowner voor complexe systemen
 • Ondernemend
 • Hands-on mentaliteit
 • Vloeiend Engels

Wie zijn we?

Examenadviesburo B. V. is sinds 1953 dé organisatie die gespecialiseerd is in toetsontwikkeling, toetsafname en alle andere aspecten die met examinering te maken hebben.

Examenadviesburo is een dynamisch bedrijf met ongeveer 30 medewerkers. Snel schakelen en inspelen op de huidige markt zijn onze kernbegrippen.

 • De afdeling Contentontwikkeling houdt zich bezig met de inhoud van examens en opleidingen die we aanbieden.
 • Onze afdeling KLAP richt zich op klantadvies, logistiek, administratie, automatisering, planning en promotie.
 • De administratie houdt zich bezig met de financiële kant van zaken.
 • De afdeling IT ontwikkelt en onderhoudt onze softwaresystemen.

De afdelingen worden aangestuurd door een Algemeen Directeur en een Directeur Examens.

We hebben ruim 65 jaar ervaring met het examineren van professionals in Nederland. Dit blijft onze core business, maar we richten ons ook op andere markten en het buitenland. Wij werken vanuit oplossingen en hebben geen ambtelijke overlegstructuren.

Concreet:

 • Klein bedrijf met korte lijnen
 • Innovatief
 • Vol mogelijkheden

 Wat bieden wij?

Wij bieden een dynamische en afwisselende functie in een leuk en informeel bedrijf. Het salaris is marktconform. Daarnaast hebben wij een goede pensioenregeling en een aantrekkelijke bonusregeling.

Ben jij de nieuwe collega die wij zoeken? Stuur dan je motivatie en CV naar mevrouw J.M. Houthuijzen. E-mail: J.Houthuijzen@examenadviesburo.nl.

Een online screening kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.
Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld.

 • Nieuwsbrief ontvangen?