We helpen je graag

Ontdek onze diensten

Alles omtrent examens, toetsen, trainingen en kwalificaties

Examenontwikkeling en -afname

Wij kwalificeren en (her)certificeren de beste professionals voor bedrijven, sectoren en branches. Dat doen we al jaren. Op verschillende manieren. Je kunt bij ons terecht voor de ontwikkeling van gekwalificeerde en gevalideerde examens. Hierbij maken we gebruik van externe professionals uit het vak. Zo kunnen we onafhankelijke én betrouwbare examens garanderen. Daarnaast organiseren we ook de afname van deze examens. Kandidaten kunnen hiervoor terecht op zo’n 25 locaties door heel Nederland. Tijdens kantooruren, maar ook in het weekend of ‘s avonds!

Examen Management Omgeving

Iedere examenkandidaat maakt een persoonlijk account aan in ons Examen Management Systeem (EMO). Hier kies je een locatie en tijdstip om het gekozen examen te maken. Daarnaast vind je er de benodigde gegevens terug. Want een goede voorbereiding is het halve werk.

NLQF

Veel van onze examens zijn gekwalificeerd in het Netherlands Qualification Framework (NLQF). Je kunt daarmee zien op welk kwalificatieniveau een examen zich bevindt.

Persoonsregister

Tot slot kunnen we ook een persoonsregister opzetten. Dit wordt gebruikt om te kunnen zien of jouw professional over de meest relevante én recente kennis beschikt. Een inschrijving wordt verlengd wanneer er een hercertificeringstoets of -cursus wordt behaald.