Dienst

Examenafname door heel Nederland

Je vindt onze 25 toetslocaties door heel Nederland. Hier is ruimte voor zo’n 5.000 examenkandidaten per week. Heb je hulp nodig bij het afnemen van (digitale) examens? Je weet ons te vinden.

Scroll voor meer

Examens afnemen

Op een COEL-locatie bij jou in de buurt

De ideale plek om een examen af te nemen is op één vanonze COEL-toetslocaties. Ze zijn verspreid door heel Nederland. Jouw examenkandidaten zijn – dankzij deze spreiding – nooit langer dan 30 minuten onderweg naar hun examen.

Het inplannen van een examen is kinderlijk eenvoudig. De kandidaat maakt simpelweg een persoonlijk account aan in onze online omgeving en plant het examen in op een moment (en locatie) naar keuze.

De locaties zijn van alle gemakken voorzien. Zo creëren we de meest ideale examenomstandigheden. Want zo’n toets is al stressvol genoeg. Ook lopen er gecertificeerde toezichthouders rond. Zij houden de boel in de gaten.

Examen afnemen in de buurt van Nieuwegein? Top. Deze locatie is namelijk ook uitermate geschikt voor het afnemen van assessments, presentaties en rollenspellen.

Neem contact met ons op

InCompany groepsexamen

We komen naar je toe

Een grote groep toetsen? Wij komen naar je toe. Jij verzorgt in dat geval de locatie. Wij regelen de rest. Van gecertificeerde toezichthouders die tijdens het examen surveilleren tot materialen als laptops en kladpapier.

Liever gebruik maken van een van onze COEL-toetslocaties voor jouw InCompany examen? Geen probleem. Je hebt alle vrijheid.

Neem contact met ons op

Online proctoring

Online surveillance voor het afnemen van examens

Online proctoring betekent niets meer en niets minder dan het houden van online toezicht. Hoe dat eruitziet? Simpel.

Met online proctoring kan een kandidaat thuis of op kantoor een examen maken. De proctor (oftewel: surveillant) houdt de kandidaat in de gaten. Dat kan op twee manieren. Via een live verbinding of door record en review. Bij deze laatste kijkt de proctor het examen terug.

Op zoek naar proctors die de digitale examens van jouw kandidaten nakijken? Wij helpen je.

Contact opnemen

Aandacht voor details

Wij letten niet alleen op de grote lijnen, maar hebben ook oog voor detail. We nemen dan ook alleen genoegen met de allerbeste resultaten voor onze opdrachtgevers.

Snel schakelen

Korte lijntjes en snel schakelen. Daar houden we van. Je kunt ons dan ook gemakkelijk benaderen én bereiken. Zoek je contact met één van onze collega’s? Je hebt ‘m binnen no-time aan de telefoon.

Kwaliteitsgericht

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Om goed werk te kunnen blijven leveren, leggen we de lat hoog en blijven we onszelf ontwikkelen. Dat biedt meerwaarde.

Onafhankelijk examineren

Wij werken onafhankelijk van opleiders. Daarnaast leiden we kandidaten niet zelf op voor examens. Zo garanderen wij een professionele én betrouwbare afname van examens.

9.0
“Examenadviesburo onderscheidt zich door korte lijnen, heldere communicatie en een duidelijk beeld van ons businessmodel.”
Lindenhaeghe
Ewald
8.0
“Examenadviesburo denkt met ons mee in mogelijkheden en kansen. Het is een fijne samenwerkingspartner die coöperatief en flexibel is. En dat waarderen wij enorm.”
NVVB
John
9.0
“Gezien de complexiteit was het mooi om te zien dat Examenadviesburo de specifieke en benodigde kennis in huis heeft.”
Stichting MKB Financiering
Robert

Veelgestelde vragen

Over examenafname

Hier vind je het antwoord op een aantal veelgestelde vragen omtrent examenafname. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem contact op!

Bekijk meer vragen

Je vindt ons op meer dan 25 toetslocaties door heel Nederland. Deze locaties zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van hun spreiding en bereikbaarheid. Examenkandidaten zijn dan ook nooit langer dan 30 minuten onderweg naar een examen.

Meer over examenafname >

Natuurlijk. Wij verzorgen ook groepsexamens op een door jou gekozen locatie. We staan op de stoep met gecertificeerde toezichthouders en alle benodigde materialen. Denk aan laptops, kladpapier en rekenmachines. Meer informatie?

Neem contact op >

De kandidaat maakt een persoonlijk account aan in ons boekingssysteem Examen Management Omgeving. Dit systeem is gekoppeld aan een toetsafnamesysteem waarin examens kunnen worden ingevoerd. Vervolgens kan de kandidaat in het persoonlijke account een examen boeken op een moment en locatie naar keuze. Bij de betaling kan er gekozen worden voor verschillende opties.

In het persoonlijke account kan de kandidaat facturen inzien, resultaten controleren én persoonlijke gegevens beheren. Handig!

Meer over examenafname >

Het plan van aanpak bij examenafname

Wanneer je een examen gaat afnemen zijn er een aantal zaken waar je rekening mee moet houden. Denk aan een locatie, materialen en de juiste digitale programma’s. Wij helpen je hierbij. We denken met je mee én helpen je een succesvolle examenafname te realiseren.

Kandidaten bepalen zelf waar, wanneer en hoe laat ze het examen maken. Zij kunnen op elk van onze 25 toetslocaties terecht. Er zit er altijd één in de buurt. Een kandidaat is dan ook nooit langer dan een half uur onderweg. Op bepaalde locaties is het zelfs mogelijk om examens te maken in het weekend of in de avonduren. Voor optimale flexibiliteit.

Een InCompany examen organiseren op een door jou gekozen locatie? Geen probleem. Wij regelen alle materialen en de toezichthouders. Tot snel.

Anne Prins-van den Bergh - Algemeen Directeur

Onze professionals staan voor je klaar

We helpen graag

Snel schakelen, dat vinden we belangrijk. Daarom werken we met korte lijnen en zorgen we dat we altijd gemakkelijk te benaderen zijn door je.

DD slash MM slash JJJJ