topmenu

Menu

Examenafname

Bent u op zoek naar een partner die u kan helpen bij uw examenafname? Wij kunnen u volledig ontzorgen bij het gehele proces van de (geautomatiseerde) aanmelding van kandidaten tot aan de afname op onze toetslocaties en het verstrekken van resultaten en diploma’s.

Professionele digitale examenafname via COEL
COEL toetscentra is ons netwerk van toetslocaties in Nederland. Voor u als opleider of examenbureau zijn deze locaties ideaal voor de digitale afname van uw examens. Wij hebben de beschikking over ongeveer 30 locaties met een capaciteit van 5.000 examenkandidaten per week. De COEL-locaties zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van hun spreiding door het land en hun bereikbaarheid. Door de spreiding van de locaties in Nederland zullen uw examenkandidaten nooit langer dan een half uur onderweg zijn naar hun examen. Dit zal u aantrekkelijk maken voor een grote doelgroep door het hele land. Alle onze toetscentra zijn staan onder continu toezicht en elke locatie wordt bemand door gecertificeerde toezichthouders.

Examenafnames

Volledige ontzorging
Wij ontzorgen u als klant zoveel mogelijk. Kandidaten kunnen zichzelf aanmelden voor examens via ons boekingssysteem EMO (Examen Management Omgeving). Wij bieden daarbij maximale service en flexibiliteit aan uw examenkandidaten. Door het grote aantal toetscentra en hun ruime openingstijden is er altijd wel een passend tijdstip voor uw kandidaten om een examen te komen doen. Sommige centra zijn zelfs in de avonden en in het weekend geopend. Onze toezichthouders zorgen voor de meest ideale examenomstandigheden voor uw kandidaten, zodat zij in alle rust hun examen kunnen maken. Tot slot kunnen wij u volledig ontzorgen op het gebied van klantenservicewerkzaamheden, administratie, boekhouding en promotie. Denk aan het beantwoorden van alle e-mails, telefoon en chats van uw kandidaten, het bijhouden van uw social media accounts, het printen en verzenden van diploma’s, het verzorgen van de facturatie en het beheren van uw debiteurenbestand (factoring). Lees mees over ons COEL-concept op de website.

Nieuws:

Examenadviesburo bestaat 65 jaar!

Examenadviesburo is opgericht op 9 december 1953, en nu bestaat ons bedrijf dus 65 jaar! Al 65 jaar zijn wij bezig met het examineren en certificeren van professionals. Vanaf de start van ons bedrijf geloven wij in de scheiding van opleiding en …

Lees verder
  • Nieuwsbrief ontvangen?