topmenu

Menu

Examenafname

Bent u op zoek naar een partner die u kan helpen bij uw examenafname? Wij kunnen u volledig ontzorgen bij het gehele proces van de (geautomatiseerde) aanmelding van kandidaten tot aan de afname op onze toetslocaties en het verstrekken van resultaten en diploma’s.

Professionele digitale examenafname via COEL
COEL toetscentra is ons netwerk van toetslocaties in Nederland. Voor u als opleider of examenbureau zijn deze locaties ideaal voor de digitale afname van uw examens. Wij hebben de beschikking over ongeveer 30 locaties met een capaciteit van 5.000 examenkandidaten per week. De COEL-locaties zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van hun spreiding door het land en hun bereikbaarheid. Door de spreiding van de locaties in Nederland zullen uw examenkandidaten nooit langer dan een half uur onderweg zijn naar hun examen. Dit zal u aantrekkelijk maken voor een grote doelgroep door het hele land. Alle onze toetscentra zijn staan onder continu toezicht en elke locatie wordt bemand door gecertificeerde toezichthouders.

Examenafnames

Volledige ontzorging
Wij ontzorgen u als klant zoveel mogelijk. Kandidaten kunnen zichzelf aanmelden voor examens via ons boekingssysteem EMO (Examen Management Omgeving). Wij bieden daarbij maximale service en flexibiliteit aan uw examenkandidaten. Door het grote aantal toetscentra en hun ruime openingstijden is er altijd wel een passend tijdstip voor uw kandidaten om een examen te komen doen. Sommige centra zijn zelfs in de avonden en in het weekend geopend. Daarnaast zorgen onze toezichthouders op onze toetslocaties voor de meest ideale examenomstandigheden voor uw kandidaten, zodat zij in alle rust hun examen kunnen maken. Tot slot kunnen wij u volledig ontzorgen op het gebied van klantenservicewerkzaamheden, administratie, boekhouding en promotie. Denk aan het beantwoorden van alle e-mails, telefoon, chats en Whatsapps van uw kandidaten, het bijhouden van uw social media accounts, het printen en verzenden van diploma’s, het verzorgen van de facturatie en het beheren van uw debiteurenbestand (factoring). Lees mees over ons COEL-concept op de website.

Nieuws:

Examenadviesburo organiseerde een buurtbarbecue

Op donderdag 21 september 2017 organiseerde Examenadviesburo een buurtbarbecue voor alle bedrijven die op terrein Plettenburg gevestigd zijn. We wilden namelijk graag met onze buren kennismaken, en een mogelijkheid bieden tot netwerken. Ruim 30 mensen reageerden op de uitnodiging. Er was ruimte …

Lees verder
  • Nieuwsbrief ontvangen?