Referentie

NVVB

“Examenadviesburo denkt graag met ons mee in mogelijkheden en kansen. Het is een fijne samenwerkingspartner die coöperatief en flexibel is. Dat waarderen wij enorm.”

8.0
Diensten

Examenafname

Referentiegever

John

In opdracht van de NVVB faciliteren wij de afname van verschillende examens. Daarnaast hebben we een Examen Management Omgeving ingericht waar kandidaten online hun examen kunnen boeken. Uiteraard verstrekken we ook certificaten aan kandidaten én staan we voor hen klaar bij eventuele vragen en opmerkingen.

Over de NVVB

De NVVB (Nederlandse Vereniging voor Burgerzaken) behartigt sinds 1994 de belangen van haar (gemeentelijke) leden op het gebied van persoonsinformatiemanagement, identiteitsmanagement, verkiezingen en dienstverlening & innovatie. De NVVB betrekt de leden actief bij haar werkzaamheden als belangenbehartiger, verbinder, vernieuwer en ontzorger.

Examenafname

De kandidaten van de NVVB kunnen terecht op zo’n 25 locaties door heel Nederland om hun examen te maken. Daarnaast nemen wij ook de klantenservice en het beheer van de Examen Management Omgeving voor onze rekening. Dat noemen wij ontzorgen. Van A tot Z.

Ook met ons aan de slag?

Laat het ons weten.